Bij Tandarts Leder draait het om u!

Tandarts Leder te Leidschendam-Voorburg

Tandarts Leder te Leidschendam-Voorburg begrijpt dat naar de tandarts gaan meestal geen feestje is. Gebitscontrole, klikgebitten, kunstgebitten of een spoedreparatie; we proberen het voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Want lachen is gezond en met mooie tanden lacht u het liefst de hele dag.
En dat lukt ons aardig, in ons moderne tandheelkundige praktijk in Leidschendam-Voorburg.

 

Bij tandartspraktijk Leder werken er allerlei specialisten onder één dak. Daarom wordt u snel, vakkundig en goed geholpen. Dat blijkt ook wel uit de reacties van onze patiënten. “Vooral de snelle service vonden wij heel fijn”, is een van de meest gehoorde reacties uit de praktijk. En dat is het voordeel van een tandartspraktijk; als er een spoedklus is, als er iets gerepareerd moet worden of als u doorverwezen moet worden naar iemand anders is dit allemaal binnen no time gebeurt dankzij alle kennis onder een dak.

 

Tandarts Leder te Leidschendam-Voorburg Dus niet alleen een tandarts, maar een tandheeltechnisch laboratorium in de praktijk Tandarts Leidschendam-Voorburg waarbij alle facetten van tandheelkunde worden toegepast. U kunt bij ons terecht voor een mondhygiëniste, een spoedtandarts, implantaten kunnen bij ons gezet worden maar ook kronen, bruggen, klikgebitten en kunstgebitten kunnen snel gerepareerd worden.
Iedereen die binnen ons tandheelkundig laboratorium werkt heeft liefde voor zijn vak. Wij vinden dat heel belangrijk en willen dat dit doorstraalt op u, als cliënt. Daarnaast zijn wij op de hoogte van alle nieuwe technologieën op het gebied van tandheelkunde.

 

Problemen van cariës

Cariës is een ernstig probleem. Als een gaatje niet tijdig behandeld wordt, kan de tand verloren gaan en kunnen de gevoelige zenuwen in de tand afsterven. Dit kan leiden tot een abces: een ontsteking van de wortelpunt. Een abces kan alleen worden bestreden via een wortelkanaalbehandeling, een chirurgische ingreep of het trekken van de tand of kies.

Maak een afspraak

Bent u benieuwd of u gaatjes heeft of wilt u een vulling? Maak nu een afspraak met Tandarts Leder. Bel (070) 320 13 64, vul het contactformulier in.

 

Parodontologie

U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk Leder!