Tandartspraktijk in Leidschendam

Een Stralende Glimlach Begint Bij Tandartspraktijk Leder in Leidschendam

Ronen Leder
Ronen Leder
Tandarts - BIG registratie: 19100087102
anouk
Anouk B. Huijgen
Mondhygiëniste
annelies
Annelies Schmeitink
Kindertandarts – BIG registratie: 19023936502
Geraldine
Geraldine Lopez Carrillo
Tandartsassistente
daniel
Daniel Quevedo Olivares
Tandarts - BIG registratie: 49920142502
stepahine-de-jong
Stephanie de Jong
Tandartsassistente

Waarom Kiezen Voor Tandartspraktijk Leder?

Welkom bij Tandartspraktijk Leder, waar uw mondgezondheid onze hoogste prioriteit is. Ons toegewijde team van tandheelkundige professionals staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige tandheelkundige zorg in het hart van Leidschendam.

1. Deskundig Team

Bij Tandartspraktijk Leder geloven we in het leveren van zorg van de hoogste kwaliteit. Ons team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en ondersteunend personeel is toegewijd aan het bieden van persoonlijke aandacht en zorg op maat voor elke patiënt.

2. Moderne Technologie

We begrijpen dat de tandheelkunde voortdurend evolueert, en daarom investeren we in moderne technologieën om u de best mogelijke behandelingen te bieden. Van digitale röntgenfoto’s tot geavanceerde behandelmethoden, we streven ernaar om uw bezoek aan onze praktijk zo comfortabel en effectief mogelijk te maken.

3. Preventieve Zorg

Bij Tandartspraktijk Leder leggen we een sterke nadruk op preventieve zorg. Regelmatige controle-ups en professionele reinigingen zijn essentieel om mondproblemen te voorkomen en uw glimlach gezond te houden. Ons team zal met u samenwerken om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat past bij uw individuele behoeften en levensstijl.

Onze Diensten

Tandheelkundige Controles en Reinigingen

Regelmatige tandheelkundige controles zijn de basis van een goede mondgezondheid. Onze tandartsen voeren grondige onderzoeken uit en bieden advies over hoe u uw gebit het beste kunt onderhouden.

Cosmetische Tandheelkunde

Een stralende glimlach kan uw zelfvertrouwen een boost geven. Ontdek onze cosmetische tandheelkundige diensten, waaronder tanden bleken, facings en meer, om de esthetiek van uw glimlach te verbeteren.

Mondhygiëne Advies

Onze mondhygiënisten zijn er om u te begeleiden bij het behouden van een optimale mondgezondheid. Ze bieden advies over tandenpoetsen, flossen en andere preventieve maatregelen.

Maak Een Afspraak Bij Tandartspraktijk Leder

Bij Tandartspraktijk Leder in Leidschendam streven we ernaar om uw tandheelkundige ervaring positief en comfortabel te maken. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van hoogwaardige zorg in een vriendelijke en moderne omgeving. Uw stralende glimlach begint hier!

Neem contact met ons op via www.tpleder.nl/contact

U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk Leder!