Patiëntenervaringen

Lees de ervaringen van enkele tevreden cliënten van Tandartspraktijk Leder, welke met toestemming van de betreffende cliënten zijn geplaatst.

Uw mening/ervaring is voor ons van groot belang. Service en kwaliteit zijn de rode draad door onze praktijk. Door uw ervaring met ons te delen geeft u ons de kans continue procesverbeteringen door te voeren. Ons motto is niet voor niets: “Wij zijn pas tevreden wanneer u 100% tevreden bent!”. Uw mening/ ervaring wordt niet automatisch op de site geplaatst, dit doen wij alleen met uw toestemming.

Tandartspraktijk Leder in Leidschendam

We zijn een team van experts

Ons professionele en ervaren team staat graag voor u klaar. Of het nu gaat om een periodieke controle, of om meer complexe behandelingen u bent bij ons altijd gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardige zorg. Ons doel is een gezonde mond voor al onze cliënten, wij zorgen graag én goed voor uw glimlach. Onze praktijk is uitgerust met moderne apparatuur, wij behandelen volgens de nieuwste technieken en nemen voldoende tijd voor uw behandeling.

Wij hechten veel waarde aan uw ervaring. Dat mag mondeling, via een briefje of via de mail. Al uw input is voor ons buitengewoon waardevol en helpt ons om de service continue te verbeteren! Alvast bedankt voor uw medewerking.

    U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk Leder!