We nemen nieuwe patiënten aan.

Openingstijden: 8:30 - 16:30

Cliëntervaringen

Lees hier de ervaringen van onze cliënten

Lees de ervaringen van enkele tevreden cliënten van Tandartspraktijk Leder, welke met toestemming van de betreffende cliënten zijn geplaatst.

Ervaring:

Op vakantie in Luxemburg en helaas last krijgen van kiespijn die net iets te heftig is om aan te kijken. Naar een andere tandarts dan praktijk Leder gaan is niet mijn wens. Dus gebeld vanuit Luxemburg en kon ik aan het einde van de dag nog terecht. Een wortelkanaalbehandeling waar ik zo goed als niets van gevoeld heb. Fijne behandeling met oog voor de mens achter de patient. Professioneel en kundig team dat jouw mondgezondheid op de eerste plaats heeft staan! Dank jullie wel team Leder!
Grace Kamp Broekhuijsen , 21 juni 2018.

Ervaring:

Donderdagavond een afgebroken voortand. Kon vrijdag om 12.00 uur direct komen. Tandarts Leder adviseerde een inlay. Direct begonnen en een half uur later met een noodtand de praktijk verlaten. Over 14 dagen is de inlay gereed. Hulde voor het snelle en en correcte werk!
Jos Retel, Leidschenveen, 17 juli 2017.

 

 

Ervaring:

Wil hierbij graag tandarts Leder en z’n team bedanken voor de prettige behandelingen. Tandarts Leder en z’n team stralen een heerlijke rust uit, geven duidelijk toelichting en uitleg van de behandelingen. Nogmaals bedankt.
Willem van Doorn 24-06-2016

Ervaring:

Hierbij wil ik graag tandarts Leder en zijn team bedanken voor de altijd prettige behandelingen. Vanuit vroeger tijd ben ik anders gewend en heb daar veel negatieve ervaringen opgedaan. Bij tandarts Leder is dit eigenlijk geheel opgelost. Rustig, veel toelichting en overleg, luisteren etc. hebben daar veel goed aan gedaan. Bedankt meneer Leder!

Uiterlinden/ 16-11-2015

Ervaring:

het is ons een grote behoefte om onze erkenning en dankbaarheid te tonen na behandeld te zijn geweest door dr Leder. We zijn zeer goed begeleid in alle opzichten. Heel hartelijk bedankt voor alles. Wij wensen uw en uw team alle succes in uw praktijk.Vriendelijke groeten aan allen en tot ziens.Lyda en Gino Minetti.

Gino Minetti/ 20-04-2015

Ervaring:

In één woord fantastisch. Hele gezellige en kundige medewerkers, goede begeleiding in de behandel methode die nodig is, en de tandarts die het uitvoert is super, je voelt niets. Nog nooit meegemaakt, en ik heb de nodige tandartsen gehad van Beverwijk tot aan limburg, maar bij deze blijf ik. Kortom, ik ben ontzettend blij met jullie.

Mary-lou lazarus/ 22-03-2015

Ervaring:

Nadat ik in Leidschendam kwam wonen besloot ik me bij de Leder praktijk voor controle te vervoegen.
We hebben samen besloten (porseleinen) kronen en een implantaat te laten plaatsen en ik ben zeer tevreden over de voorlichting en behandeling. Het is een fijn team met Ronen als leading tandarts.

Peter Willems/ 29-01-2015

Ervaring:

Wat een Team. Ongelofelijk. Je voelt je gelijk thuis bij tandarts Leder en zijn team!
Ik was altijd bang om naar de tandarts te gaan maar bij de eerste kennismaking bij de heer Lder voelde het goed.
Ik ben 72 jaar, moest een behoorlijke behandeling ondergaan en dat gebeurde pijnloos.

J. Staverman/ 30-7-2014

Ervaring:

Topteam! Zeer serieuze en gezellige mensen die weten waar zij mee bezig zijn.
Twee implantaten in onderkaak laten plaatsen met klikgebit erop. Helemaal goed in 1 keer; letterlijk geen centje pijn.
Aanraderrrr, deze praktijk!

Jos Waaijer / 26 Mei 2014

Ervaring:

Het plaatsen van een review doe ik zelden maar in dit geval is het zeker de moeite waard. Na de diverse behandelingen die ik heb gehad, kan ik alleen maar concluderen dat je hier te maken hebt met een zeer professionele tandarts en gemotiveerde, enthousiaste medewerkers. Men haalt het -“pfff, ik moet en ben bij de tandarts- gevoel weg. Het “meeleven” en de nazorg is zeker een pluspunt.

Bij het plaatsen van twee implantaten nam men uitgebreid de tijd, voor,tijdens en na de behandeling, om alle handelingen toe te lichten. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en wil deze ervaring dan ook met een ieder delen. Dit is echt een fijne en uitstekende tandartspraktijk.

Niek Palte / 24 Mei 2014

Ervaring:

Een erg leuke praktijk met gezellige mensen die zichtbaar plezier hebben in hun werk. Met name de nieuwe balie-medewerker is een verademing. Je word nu echt verwelkomt met een glimlach en vriendelijk te woord gestaan, zowel persoonlijk als aan de telefoon. Hier blijf ik nog wel even patiënt !!

Anoniem / 20 Maart 2014

Ervaring:

Na overleg met de tandarts is besloten om implantaten te plaatsen. Niets dan lof over de uitvoerige uitleg hoe of e.e.a. zou gaan. Als na enige tijd het definitieve klikgebit geplaatst wordt volgt een zeer goede nazorg om het klikgebit passend te maken. Er is prima werk geleverd door de tandarts en ik kan iedereen die daar voor in aanmerking zou komen aanraden neem een klikgebit met implantaten. Het is een verademing dat je met een klikgebit alles weer kan eten en kauwen.

N.W. Brog / 16 januari 2014

Ervaring:

Wortelkanaalbehandeling gehad. Ik vond het erg spannend. Maar dankzij de goede zorgen van deze tandarts en de assistent viel het me reuze mee. Hier wordt naar je geluisterd en met je overlegd. Een grote opluchting.

W. van Dijk / 09 januari 2014

Ervaring:

Na een slechte ervaring en besloten had voorlopig geen contact meer te zoeken met de tandarts kreeg ik een “ongelukje” met een kies. Ik had geen keus meer. De praktijk en de werkwijze bleken veranderd te zijn.
Ik heb een gesprek gehad en er is gezamenlijk een behandelplan opgesteld en uitgevoerd.
Het ziet er allemaal weer keurig uit. Ik ben over de behandeling heel tevreden en zeker ook met het resultaat.
Dank aan de behandelende tandarts Leder en het team. Er heerst een opvallend rustige en persoonlijke sfeer.
Dank!

M.Marselis  /  5 december 2013

Ervaring:

Eindelijk had ik de stap genomen om naar de tandarts te gaan en mijn angst overwonnen. Door de rust en het vertrouwen van het team en Ronen Leder is de behandeling prima verlopen. Wat een geweldige ervaring. Ik kan iedereen adviseren om naar deze Tanartspraktijk Leder te gaan. Prachtige behandelruimte met de nieuwste apparatuur. en vooral een gezellig en vriendelijk team. De behandeling vanmijn gebit heft mij weer veel zelfvertrouwen gegeven en kan ik weer voluit lachen. Ronen bedankt voor het geduld en het vakkundig werk.

Ria van der Drift  /  7 november 2013

Ervaring:

Ik zocht een tandarts.Ik heb een hele goede gevonden.
Alle lof voor tandartspraktijk Leder Het was een verademing om te ondervinden,dat het er relaxed aan roe gaatOndaks het feit dat je niet voor je plezier naar de tandarts gaat,was het heel goed toeven .Goede tandarts en plezierig personeel.Geen spijt van mijn keuze.Van harte aanbevolen

A.J.Koning – 17 okt. 2013

Mijn ervaring:

Ronen en zijn team zijn zeer ervaren. Rustig worden behandeltrajecten besproken en wordt samengewerkt met de patiënt. De sfeer tijdens de behandeling is relaxed. Door een verhuizing heb ik me ingeschreven bij de praktijk maar ik kan na enkele behandelingen gerust stellen dat dit de beste tandarts is die ik ooit in mijn leven heb gehad. Werkelijk top of the bill. De kroon die onlangs werd geplaatst is werkelijk perfect.

Peter Willems 10 okt. 2013

Ervaring:

Ten gevolge van een foutieve behandeling in het ziekenhuis kreeg ik elke dag steeds meer pijn in mijn onderkaak. Op een gegeven dag werd de pijn ondraaglijk. Ten einde raad belde ik ’s middags om twee uur mijn eigen tandarts Leder. De receptionist schatte de situatie goed in en één uur later kon ik al bij tandarts Leder komen. Hij bekeek de situatie en gaf een injectie. Heel kort daarna was ik vrij van pijn. Ongekend. De tandarts heeft het herstelproces begeleid en mij niet eerder ‘ontslagen’ voordat de kaak geheel genezen was. Een perfecte behandeling, moderne apparatuur en een team dat je volledig op je gemak stelt.

Vincent van den Broek 3 sept. 2013

ik heb al heel wat tandartsen bezocht maar deze spant de kroon alles wat je vraagd wordt uitgevoerd en pijnloos mijn bijzondere tandarts is george altijd goed geheumeurd en vriedelijk geen wacht tijden als je een bebaald uur afspreekt direkt geholpen dit is mijn ervaring bij deze praktijk.

Geplaatst: 13-09-2011 – Door: Ton Wensveen

Ik kan niet anders zeggen dan dat het allemaal vaklui zijn, met liefde voor hun beroep. De behandeling en het resultaat is echt verbluffend. Hierbij mijn dank en respect voor jullie kwaliteit. Groetjes, Ron

Geplaatst: 26-05-2011 – Door: Ron Westdorp

Uw mening/ervaring is voor ons van groot belang. Service en kwaliteit zijn de rode draad door onze praktijk. Door uw ervaring met ons te delen geeft u ons de kans continue procesverbeteringen door te voeren. Ons motto is niet voor niets: “Wij zijn pas tevreden wanneer u 100% tevreden bent!”. Uw mening/ ervaring wordt niet automatisch op de site geplaatst, dit doen wij alleen met uw toestemming.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ervaring

 

Over ons

Wilt u meer weten over Tandartspraktijk Leder? Lees meer...

Tarieven en betaling

Informatie over onze tarieven en betalingen vindt u hier >>

Huisregels

Wij willen onze cliënten vriendelijk vragen onze huisregels te respecteren Lees meer...

Contact & Route

Praktijkadres, contactinformatie, openingstijden en een routeplanner vindt u hier >>
Designed by WiseDesigner
Bezoek onze pagina op Facebook
Hello. Add your message here.